Authentic Cantonese Cuisine

Geniet van Dim Sum, Wok, HK BBQ en Seafood

Voor een Kantonese kok is het de kunst om de natuurlijke smaken van de basis ingrediënten te behouden, hetgeen leidt tot een yin en yang-samenspel tussen verschillende smaken en geuren. Binnen de Kantonese cuisine wordt het dan ook als een doodzonde beschouwd wanneer een gerecht te lang is gekookt, of wanneer de smaak van een gerecht eenzijdig wordt overheerst door kruiden en specerijen.

Bekijk ons menu

Dim sum menu Grote kaart

Gerechten op beide menu's zijn de hele dag beschikbaar.

Dim Sum

Dim Sum (點心)

Het is een van de belangrijkste culinaire tradities in Hong Kong, waarbij kleine gestoomde en gefrituurde hapjes worden geserveerd in onder andere bamboe mandjes.

Dim Sum

Kantonese BBQ (燒味)

Siu Mei is een Chinese manier van vlees grillen en zorgt ervoor dat het vlees een unieke barbecuesmaak krijgt. Full Moon serveert geroosterde Tja Sieuw, krokant spek, soja kip, Peking eend, spare ribs en geroosterde speenvarken.

Dim Sum

Wok (晚餐)

De Kantonese keuken komt oorspronkelijk uit de provincie Kanton in het zuiden van China. De belangrijkste kookmethodes zijn koken, bakken, roerbakken, stomen en frituren. Voor de Kantonese keuken is het belangrijk dat de smaken van een gerecht in harmonie zijn waardoor de pure smaken van de ingredienten behouden blijven.

Dim Sum

Seafood (海鮮)

Verse zeevruchten zijn zeer geliefd in Hong Kong en in de Kanton provincie. Volgens de Kantonese keuken komen verse zeevruchten het best tot hun recht door ze te stomen. Het is van belang de pure smaken van de zeevruchten te accentueren door met gebruik van kruiden en specerijen lichte smaaknuances aan te brengen. Full Moon City serveert onder andere verse oesters, kreeft, krab, St.-Jacobsmosselen, zeebaars, tarbot en paling.

Dim Sum

Hong Kong Style Dessert (甜品)

Full Moon City serveert vele soorten Hong Kong stijl dessert. Onze huisgemaakte mango crêpe en mango pudding worden bereid met verse mango. Verder hebben we verschillende soorten desserts zoals green tea pudding, grass jelly en zoete soepen met roomijs op de kaart staan.

Dim Sum

Bubble Tea (珍珠奶茶)

Bubble Tea is een populaire Amerikaanse benaming voor pearl milk tea, een drank die oorspronkelijk werd verkocht in lokale theehuizen in Taiwan in de jaren ‘80. Full Moon City serveert de orginele pearl milk tea en verschillende soorten bubble tea op basis van thee of met verse vruchten.